Amb DIIGO es pot:

1. Crear listas de enlaces sobre un tema en particular
2. Clasificar enlaces utilizando etiquetas o “tags”
3. Crear grupos en donde sus miembros puedan compartir enlaces y comentarlos
4. Crear copias de artículos o páginas web por si en el futuro esas páginas desaparecen
5. Marcar y comentar las páginas Web
6. Subir imágenes de las páginas visitadas a tu Librería
7. Publicar artículos en tu blog y agregar marcadores automáticamente
8. Ver tu librería de enlaces desde cualquier dispositivo que tenga acceso a Internet,incluyendo un iPhone o similar.
9. Obtener una “nube” de “tags” con las etiquetas más populares.
10. Guardar y compartir enlaces tweets

Tutorials de Diigo en castellà-

Funcionamiento de Diigo: insertar enlaces y crear Sticky notes from Fernando Santamaría on Vimeo.


-
DIIGO explica en anglés les darreres novetats que introdueix la versió 5 (Collect and Highlight)

Diigo V5: Collect and Highlight, Then Remember! from diigobuzz on Vimeo.

Awesome cloud-based information management tool that enables users to collect, highlight, access and share a variety of information, on a variety of devices.Manual de Diigo para estudiantes
Manual de Diigo Para Estudiantes-Nestor Fernández
(Traducció automàtica -amb faltes de cohesió- del que ofereix DIIGO per a l'educació 2.0, extreta de http://help.diigo.com/teacher-account/faq)

Q: Diigo en l'EducacióLes trucades del segle 21 per als treballadors del coneixement que efectivament poden utilitzar l'àmplia gamma d'informació que resideix a Internet i que són capaços de processar la informació en col.laboració amb els altres. Bob Wolf, de The Boston Consulting Group, i un investigador sobre l'ús d'Internet en l'educació pública recentment va comentar: "Creiem que les tecnologies Web 2.0 es defineix i es defineix per les necessitats de qualificació de la mà d'obra segle 21 Ha arribat el moment. entendre si els models han sorgit per l'ús d'aquestes eines que són superiors a l'ensenyament tradicional a l'aula sol i el que són els millors enfocaments per al metge per posar-les en pràctica. "
En l'àmbit de l'educació, tots sabem que l'aprenentatge basat en projectes és una forma eficaç d'ensenyar als alumnes i cultivar les seves habilitats per trobar, organitzar, sintetitzar i presentar informació, així com les habilitats socials de treball en grup, tots els quals són necessàries en l'economia basada en el coneixement. Entre les tecnologies Web 2.0, Diigo és una gran eina per a aquest tipus d'aprenentatge exploratori i de col.laboració.


Diigo és una eina eficaç per a l'ensenyament també. característiques Diigo és permetre als mestres per a ressaltar les característiques crítiques en el text i les imatges i escriure comentaris directament en les pàgines web, per recollir i organitzar una sèrie de pàgines web i llocs web en conjunts coherents i temàtiques, i per facilitar les converses en línia en el context dels propis materials . Diigo també permet als professors per col.laborar i compartir recursos entre si.

Diigo és molt més que una anotació simple de la tela o el servei de marcadors socials - es tracta d'un nou tipus de recerca en línia i una eina de recerca col.laborativa que integra les etiquetes i carpetes, destacar i retalls, notes adhesives, i la col.laboració del grup de base, la qual cosa permet una nova procés de gestió del coneixement en línia, l'aprenentatge i l'ensenyament en l'era de la informació.

Q: Quins són els comptes Diigo educador?

Aquestes són les comptes premium especial previst específicament per K-12-ED i educadors superior. Quan el aplicació Diigo Educador és aprovada, el seu compte s'actualitzarà per a tenir les següents característiques addicionals:

 • Podeu crear comptes dels estudiants per a una classe sencera amb només uns clics (i adreces de correu electrònic estudiants són opcionals per a la creació de comptes)
 • Els estudiants de la mateixa classe es configura automàticament com un grup de Diigo perquè puguin començar a utilitzar tots els beneficis que un grup de Diigo ofereix, com ara favorits del grup i anotacions, i els fòrums del grup.
 • La configuració de privadesa dels comptes dels estudiants són pre-establerta de manera que només els mestres i companys de classe es poden comunicar amb ells.
 • Els anuncis presenten als usuaris de comptes dels estudiants es limiten als patrocinadors relacionats amb l'educació.

Q: Quins són els comptes dels estudiants?

comptes dels alumnes es Diigo comptes creats pels mestres aprovats a través dels seus mestres de la consola. Tingueu en compte que els comptes creades pel normal procés de registre són els comptes NO estudiant.

comptes dels estudiants tenen els següents valors especials per protegir la privacitat i seguretat dels estudiants.
 • Companys de classe en la mateixa classe s'agreguen automàticament com a amics entre si per facilitar la comunicació, però els estudiants no es pot afegir qualsevol altre com amics sinó a través de correu electrònic.
 • Els estudiants només poden comunicar-se amb els seus amics i mestres. Ningú, excepte els seus amics poden enviar missatges, convidar a grup, o escriure a la paret del seu perfil.
 • perfils dels estudiants no seran indexats per recerca de persones, ni posats a disposició dels motors de cerca públics.

Q: Com són la seguretat dels estudiants i de la intimitat protegida en Diigo.com?

Comptes especials per als estudiants com es descriu aquí és la primera fase de Diigo per a l'Educació. En aquesta fase, els comptes dels estudiants estan protegits per la configuració especial que només permeten als seus professors i companys de classe en contacte amb ells i accedir a la seva informació de perfil personal.

En la segona fase de Diigo per a l'educació que es facilitarà més endavant, un domini especial es crearà en el qual només els mestres aprovats i els seus estudiants poden tenir accés.

Q: Qui és elegible per Diigo Educador d'actualització de comptes?

Les conte educatiu estan disponibles exclusivament per a ús educatiu i es limiten a K12 i educadors mayores d'opinió, els administradors i especialistes en educació.

Si trobem evidència d'abús, ens reservem el dret a eliminar els comptes i tot el contingut associat.

Q: Què passa si vull mantenir els meus propis marcadors (públic) i la llista d'amics dels meus alumnes?

Mentre que els comptes dels estudiants que han creat es converteixen automàticament als teus amics a les instal.lacions de facilitar la comunicació amb els seus estudiants, els educadors han suggerit que prefereix mantenir la seva vida personal i activitats professionals dels seus estudiants. Anem a prendre aquests comentaris en compte per a la nostra propera fase de desenvolupament.

Mentrestant, aquí és una solució simple que li suggerim:
 • Professor pot configurar diferents comptes - una és per als seus professionals / ús personal, i un que s'utilitzarà per a l'ensenyament amb els seus alumnes. D'aquesta manera, hi ha menys preocupació de mescla aquests.

Q: Sona molt bé. Com es demana?

Anar a la www.diigo.com / educació i ompli el següent formulari de sol licitud

Q: Puc canviar el meu grup ja existent a un grup de classe?

És clar. Una vegada que han estat aprovats per a l'actualització docent en compte, per a qualsevol grup existent Diigo regular que desitja convertir en un "grup de classe", si us plau, feu el següent:
1) Aneu al grup de " gestió de grup ">> "Informació general del grup". A la secció "Detalls del grup de" secció, feu clic a " editar "
2) Canviar el destí del "Educació - K12" i desar els canvis.

Això és tot. Posteriorment, el grup es convertirà en un "grup de classe" on es pot trobar en el seu "consola de Mestre"
De la mateixa manera, canvia la categoria de grup a una altra cosa canviarà l'estat del grup de classe i fer que s'elimini del seu Mestre de la consola.

Q: Què passa si els meus alumnes ja s'han registrat pel seu propi compte i vull tenir els seus comptes converteix als comptes dels estudiants?

Cap problema.
1 Digui'ns el nom d'usuari, i serà capaç d'ajudar en la conversió del seu estat d'un compte regular a un compte d'estudiant .

Q: Puc col.laborar amb altres professors i afegir als nostres estudiants a un grup gran de la classe?

Sí Si us plau, feu el següent:

1) En primer lloc, CEATE un "grup de la classe" en l'àrea de la consola de Mestres

Per a afegir altres mestres com col.laboradors a aquest grup:

1) ús de l'opció # 3 en " Afegeix membres al grup ", i enviar les seves invitacions per correu electrònic o noms d'usuari Diigo

2) Una vegada que els mestres s'han unit a altres, aneu a Administrar membres>> i canviar la seva afiliació per convertir-se en Moderador (edició completa / convidar a la dreta)

Per afegir els estudiants a aquest grup:

1) El Mestre de consola, al costat de cada grup de classe, feu clic a " Afegeix membres ".

 • Si els estudiants no tenen correu electrònic o compte, ús de l'opció # 1 per crear comptes dels estudiants, simplement introduint el seu nom o la pujada d'un torradora de tota la classe alhora.

 • Si heu creat altres comptes dels estudiants, l'opció # 2 per a ús de afegir-los al grup de classe

 • Si els estudiants prèviament han d'instal lació per compte propi (no la comptes dels estudiants nous creats per vostè), a continuació, utilitzeu l'opció # 3 per convidar al grup. Nota: si voleu que l'estat d'aquests estudiants en compte converteix en un "compte d'estudiant" amb límit major privacitat i control, si us plau posa't en contacte amb nosaltres per obtenir ajuda.
Consell: per a aquells mestres que tenen el seu estat d'actualització docent aprovat, i es va unir com a moderador del grup, també poden seguir els mateixos passos anteriors i afegir comptes dels estudiants que han creat a aquest grup de classe.

Q: La meva pregunta no va ser contestada aquí. On puc obtenir més ajuda?

Cap problema. En primer lloc, si us plau, fes un cop d'ull a " "," Diigo recursos ", i .
Aquí hi ha alguns altres educadors generat tutorials que es pot trobar força útil:

Vostè pot unir-se a altres educadors en aquest grup de fòrum d'usuaris d'educador o bé envieu un correu electrònic a l'educació EN] Diigo [dot com. Esperem amb interès escoltar de vostè.

Amb el llançament de la primera fase dels comptes Diigo Educador, esperem explorar amb els principals educadors de tot el potencial de Diigo en l'educació. I com sempre, treballarem amb la nostra comunitat educativa per a definir la següent fase de Diigo per a l'Educació. Si vostè és un educador, donar-li un tret. I, com sempre, anem a saber el que penses!

Q: Casos d'ús a l'aula / Es busquen més testimoniatges d'usuaris!

1 Estem en el procés d'organització i la construcció d'idees per a la classe i casos d'ús. Si vostè té alguns casos d'ús interessants / Diigo experiència d'usuari, posi's en contacte amb nosaltres! Ens encantaria conèixer més, pel que podem compartir aquests valuosos recursos amb altres educadors! Gràcies-